Warsztaty kulinarne

Stół Wigilijny – tradycje dolnośląskie

Termin: 10.12.2018 ( poniedziałek) godz. 17:00
Miejsce: Studio Kulinarne ArtSystem ul. Grabiszyńska 241E, 53-234 Wrocław
Cena: 220 zł
Czas trwania warsztatów: 3 godziny
Zapraszamy na przedświąteczne warsztaty kulinarne podczas których nauczycie się robić dolnośląskie dania na wigilie.
Podczas warsztatów odbędzie się degustacja kiszonek od M.Sznajder Kiszone warzywa z Doliny Baryczy, które idealnie sprawdzą się w przepisach na wigilijne potrawy.
Warsztaty poprowadzi jeden z najlepszych kucharzy na Dolnym Śląsku: Zbigniew Koźlik – szef kuchni Hotelu HP Park Plaza, uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych, zwycięzca olimpiady smaku w 2008 roku oraz wicemistrz Kulinarnego Pucharu Polski 2008. Na warsztatach dowiecie się jak przygotować obowiązkowego na polskich stołach karpia, mniej obowiązkowego dzika oraz tradycyjny barszcz ale tym razem z kiszonych buraków.
Menu:
1. karp milicki, sos z rokitnika, suflet z sera i orzechów
2. polędwica z dzika na rukoli z musem z avocado
3. barszcz z kiszonych buraków
4. tradycyjne uszka z grzybami

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij zgłoszenie i dokonaj wpłaty.
Dane do wpłat:
Dolnośląska Organizacja Turystyczna Sp. z o.o.
ul. Świdnicka 44, 50-027 Wrocław
Numer konta ING: 91 1050 1575 1000 0090 8017 1987
Tytuł przelewu: warsztaty kulinarne – 10.12.2018 r.

Osoba kontaktowa: Marek Janczyszyn
tel.: 605 250 777
email: marek.janczyszyn@dot.org.pl

Wypełnij zgłoszenie:

Warsztaty kulinarne